Slik fungerer privatundervisning hos PrivatLære

Vårt mål er å gjøre din undervisning på en så ryddig og enkelt måte som mulig. All vår undervisning foregår over nett, og du har tilgang til all undervisningsmaterialet i vår plattform. 

Match med en underviser
Du blir koblet sammen med en lærer som passer deg og de fagene du ønsker å lære.
Lag en skreddersydd plan
Sammen med din underviser vil dere lage en skreddersydd plan for å oppnå dine mål for privatundervisningen.
Oppnå de karakterene du ønsker
Hos PrivatLære, gjennom flinke lærere med lang erfaring, vil du oppnå de karakterene du ønsker.
Hva venter du på? Kontakt oss og kom i gang med din privatundervisning. Du får en kostnadsfri kartleggingstime.

Om Oss

Kom i gang med din undervisning

PrivatLære har som mål å gi alle muligheten til å kunne oppnå sine drømmer. Derfor tilbyr vi privatundervisning til alle som ønsker det, enten det er for å forbedre sine karakterer, å komme inn på sitt drømmestudie eller som rett og slett har et brennende ønske om å lære noe nytt. Vi hjelper elever å utnytte sitt potensiale og prestere bedre på skolen.

Vi har forståelse for at alle har forskjellige ønsker for sin privatundervisning. Vårt mål er at alle som velger å ta privatundervisning hos oss skal nå sine målsettinger. Dette er noe vi aldri vil slutte å strekke oss etter. 

Hos oss kan du selv forme din privatundervisning ut fra din timeplan. Du velger selv når og hvor ofte du ønsker privatundervisninger, og sammen, vil vi lage en skreddersydd plan kun for deg. Gjennom vår undervisning på nett vil vi kunne viderelære deg den kunnskapen du trenger for å oppnå dine mål. 

Du lærer i ditt eget tempo, og våre erfarne lærere vil lære bort gode studieteknikker som optimaliserer din læring. Vi beveger oss bort fra den tradisjonelle klasserommet hvor man har en lærer med 30 elever. Hos oss får du en spesialtilpasset en-til-en undevisning som vil gi deg gode resultater!

Kom i gang nå!