Om Oss

 

PrivatLære har som mål å gi alle muligheten til å kunne oppnå sine drømmer.

Derfor tilbyr vi privatundervisning til alle som ønsker det, enten det er for å forbedre sine karakterer, å komme inn på sitt drømmestudie, eller om du har et brennende ønske om å lære noe nytt. Vi hjelper elever å utnytte sitt potensiale og prestere bedre på skolen.

 

Vi har forståelse for at alle har forskjellige ønsker for sin privatundervisning. Vårt mål er at alle som velger å ta privatundervisning hos oss skal nå sine målsettinger. Dette er noe vi aldri vil slutte å strekke oss etter. 

 

Hos oss kan du selv forme din privatundervisning ut fra din timeplan. Du velger selv når og hvor ofte du ønsker privatundervisninger, og sammen, vil vi lage en skreddersydd plan kun for deg. Gjennom vår undervisning på nett vil vi kunne viderelære deg den kunnskapen du trenger for å oppnå dine mål. 

 

Du lærer i ditt eget tempo, og våre erfarne lærere vil lære bort gode studieteknikker som optimaliserer din læring. Vi beveger oss bort fra den tradisjonelle klasserommet hvor man har en lærer med 30 elever. Hos oss får du en spesialtilpasset en-til-en undevisning som vil gi deg gode resultater!

Hvorfor velge oss?

  Personlig lærer-garanti ✓

  Fremgangsrapporter til foreldre ✓

  Gratis første time ✓

  Skreddersydd semesterplan ✓

  Videoopptak av hver time ✓

  Fornøyd-garanti ✓

  Ta med en venn tilbud ✓

  Fleksibelt timeplan ut fra din hverdag ✓